Korak ispred!

ACA LUKAS O PJEVAČKIM TAKMIČENJIMA: Roditelji su mi nudili svoje kćerke

Aca Lukas se oglasio putem svog kanala sa albumom „Uspavanka za ozbiljne bebe“. Pjesme su sjajne, preslušane mnogo puta, ali „Machina“ i „Hotel“ su tako brzo “probili” sva očekivanja. Probirljiva zvijezda kakav je Lukas, pri pomeni ženske populacije trenutno, kaže, apstinira od partnerica dok ne naiđe neka koja će privući njegovu pažnju i koja posjeduje magiju koja će probuditi leptiriće između dva bića.

“Zvezde Granda” u kojima je do nedavno učestvovao kao član žirija ne gleda, pa uz sve iznosi i detalj koji je bio prisiljen da kaže a vezan je za roditelje kandidata koji se takmiče u ovom muzičkom rijalitiju.

Roditelji klinaca koji učestvuju u takmičenju “Zvezde Granda” misle da će odmah njihova djeca postati pjevači, misle da će riješiti sve životne probleme – kazao je Lukas nastavljajući kako je to prosto nemoguće, da je to samo jedan mali iskorak a onda ishitreno dodao da su mu neki od roditelja nudili i brojeve telefona kćerki.

To ga je smrtno razočaralo pa iz protesta svakoj od takvih takmičarki nije davao prolaznu ocjenu. To je bila njegova kazna roditeljima tih kandidata. Tako nešto nikada mu neće biti jasno ali, eto, i to postoji.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *