Korak ispred!

ACA LUKAS O LJUBAVI: “Razmišljao sam o pomirenju sa Sonjom”

Prilikom davanja posljednjeg intervjua, pjevač Aca Lukas je nikad iskrenije progovorio o razvedenom braku sa Sonjom Vuksanović.

Naime, na pitanje da li je sa bivšim suprugama ostao u dobrim odnosima zbog djece, Aca je za Story poručio:

– Ništa u životu ne radim po pravilu, zato što nešto mora, i sa sve tri žene sam imao periode dobrih i loših odnosa, da li zbog djece ili nečeg drugog. Šta život donese, tako je. Djeca su moja, ljepše je da budemo u dobrim odnosima, ali ako ne ide onda ne ide.
Osim toga, Lukas je prvobitno istakao da nije razmatrao odluku pomirenja sa bivšom suprugom.

– Nikad u životu. Kada uradim neku takvu krucijalnu stvar, razmislim prije toga dobro i kod mene nema vraćanja na staro – izjavio je pjevač za spomenuti magazin.

Ipak, na ponovljenu konstataciju novinara Baš nikada?!, Aca je ublažio odgovor.

– Da se ne lažemo, razmišljao sam o pomirenju sa Sonjom. Moj posljednji brak je bio veoma turbulentan, a rastava još turbulentnija. Ali prebolio sam je, sve ima rok trajanja. Imao sam sreću, u jednom periodu smo se skoro pomirili mada mi nismo par koji bi mogao čitav život da provede zajedno – rekao je Lukas.

– Imali smo veliku ljubav uz neslaganje. To nije ništa strašno, niko tu nije loš. Neko, jednostavno, ima interesovanja koja se ne poklapaju sa interesovanjima onog drugog, i pored zaljubljenosti. Mi smo bili deset godina u braku. To je strašan problem ali ne možeš da odeš kada vidiš da vam se karakteri ne poklapaju, kad voliš nekog. Nije lako otići – zaključio je pjevač.

(Express/sd/story)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *